Rulouri gustoase din aluat foietaj, cu șuncă și cașcaval

Ingrediente necesare:

450 g șuncă ( felii )
450 g cașcaval ( felii )
3 ouă
250 g smântână pentru gătit
4 foi foietaj

Mod de preparare:

Întindem foile decongelate de foietaj și le ungem cu 1 ou bătut.

Așezăm pe fiecare foaie, pe lung, felii de șuncă. Peste feliile de șuncă așezăm și felii de cașcaval.

Rulăm strâns cele 4 foi, apoi așezăm rulourile în tava de copt.

Amestecăm smântâna și cele 3 ouă rămase, până la omogenizare.

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Turnăm amestecul de smântână peste rulouri, apoi băgăm tava la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.

După ce sunt gata, lăsăm rulourile să se răcească un pic, apoi putem servi.

Să le savurați cu poftă! Poftă bună!

Sursă:
coolinarika.com/recept/rolada-od-sunkesira-i-vrhnja/
coolinarika.com/recept/rolada-od-sunke-i-sira/