Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Rețetă rapidă și aromată, fără coacere – Tiramisu cu căpșuni – Se prepară din foarte puține ingrediente
Ingrediente necesare:
- 600 g căpșuni
- 30 g zahăr tos
- 250 ml frișcă lichidă 33-35%
- 150 g zahăr pudră
- 250 g cremă de brânză (sau mascarpone, ricotta)
- 250 g pișcoturi
Mod de preparare:
Punem bucățile de căpșuni într-un vas și le mixăm cu blenderul vertical. Adăugăm 30 g zahăr și omogenizăm. Turnăm piureul într-un bol. Mixăm frișca spumă, adăugăm și zahărul pudră și mixăm spumă tare. Încorporăm și crema de brânză.
Trecem pișcoturile prin piureul de căpșuni și le așezăm într-o tavă. Întindem jumătate din cremă peste stratul de pișcoturi. Peste cremă punem încă un strat de pișcoturi trecute prin piureul de căpșuni. Acoperim cu crema rămasă și pudrăm cu pudră de cacao.
Dăm la frigider pentru 2-3 ore.
Savurați cu poftă! Poftă bună!