Ingrediente:
- 650 g brânză de vaci
- 90 g zahăr
- 100 ml smântână
- 4 ouă
- 4 linguri amidon
- 60 g ciocolată cu lapte
Mod de preparare:
1. Separăm albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile spumă, pe urmă le punem la frigider. Separat, amestecăm zahărul cu brânza de vaci, gălbenușurile și amidonul. Amestecăm bine până la omogenizare.
2. Treptat, adăugăm spuma de albușuri în compoziția obținută. Amestecăm bine, pe urmă împărțim aluatul în 2 părți egale.
3. Topim ciocolata în smântână, pe urmă o adăugăm într-o parte de aluat și amestecăm.
4. Alternativ, turnăm cele 2 nuanțe de aluat într-o formă de copt tapetată cu ulei.
5. Coacem timp de 65 minute într-un multicooker sau 60 minute la temperatura de 180 de grade Celsius. După acest interval de timp, lăsăm prăjitura să se răcească în tavă, timp de o oră…
Poftă bună!