Ingrediente pentru blat:
- 2 ouă
- 9 linguri zahăr
- 9 linguri ulei
- 9 linguri lapte
- 12 linguri făină
- 1 plic de praf de copt
- esență de vanilie
Ingrediente pentru crema de brânză:
- 600 g brânză de vaci
- zahăr
- 2 ouă
- coajă de portocală
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm zahărul pudră, esența de vanilie, uleiul, laptele, făina amestecată cu praful de cop și mixăm bine până la omogenizare.
2. Turnăm jumătate din cantitatea de aluat într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.
3. Într-un bol, mărunțim brânza cu ajutorul unui blender. Adăugăm zahărul, 2 ouă și coaja de portocală. Amestecăm bine până la omogenizare.
4. Scoatem tava din cuptor și repartizăm uniform crema de brânză. Acoperim cu a 2-a jumătate de aluat și coacem la temperatura de 180 de grade, încă 30 de minute.
Să o savurați cu drag! Poftă bună!