Rețetă cu imagini, pas cu pas – Macaroane cu griș și gem – Rețetă simplă și delicioasă, pe cât de simplă, pe atât de delicioasă!
Ingrediente necesare:
- 150 g griș
- 40-50 g unt
- 300 g paste / macaroane
- Sare
- Zahăr pudră și gem pentru servit
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Încingem untul într-o tigaie. Adăugăm grișul și prăjim timp de 2-3 minute, până capătă o culoare frumoasă. Adăugăm 225 ml apă fierbinte, acoperim imediat cu capac și luăm tigaia de pe foc. Lăsăm grișul să se umfle și să se înmoaie.
Între timp, fierbem pastele în apă ușor sărată după care scurgem apa și transferăm pastele în tigaia cu griș. Amestecăm.
Servim cu zahăr pudră și gemul preferat.
Savurați cu poftă! Poftă bună!