Rețetă simplă și ușoară, pas cu pas, cu imagini – Copănele de pui la tigaie – Copănele gustoase și savuroase (în marinadă cu usturoi și condimente)
Ingrediente necesare:
- 6 copănele pui
- 5 linguri ulei
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper
- 1 linguriță boia de ardei dulce
- Jumătate linguriță chili
- 1 linguriță turmeric
- 2 căței usturoi
- 1 linguriță pastă de tomate
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Într-un bol, amestecăm uleiul, pasta de tomate, usturoiul pisat și condimentele. Crestăm ușor copănelele, turnăm amestecul pregătit anterior peste ele și amestecăm bine. Acoperim bolul și lăsăm carnea la marinat timp de 30 de minute.
Încingem o tigaie, punem copănelele în ea, adăugăm și un pic de apă și acoperim cu capac. Gătim timp de 30 de minute.
Savurați cu poftă, alături de garnitura preferată! Poftă bună!