Cheesecake cu fructe de pădure, gata în doar 30 de minute – Cea mai simplă rețetă de Cheesecake
Ingrediente necesare:
- 250 g biscuiți
- 100 g unt
- 450 g brânză de vaci, moale
- Zahăr pudră după gust
- 50 g mascarpone
- Jumătate plic gelatină
- 250 ml căpșuni sau fructe de pădure ( mixat cu blenderul vertical )
- Jumătate plic gelatină
Mod de preparare:
Amestecăm biscuiții măcinați cu untul topit. Transferăm amestecul într-o tavă de tort de 20 cm și formăm un blat uniform. Dăm tava la frigider.
Pregătim gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj ( jumătate plic ). Într-un bol, mixăm foarte bine brânza cu mascarpone, zahăr pudră și gelatina. Întindem crema pe blatul din tavă, uniformizăm.
Amestecăm piureul de fructe cu gelatina ( cealaltă jumătate ) pregătită conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Punem pe foc și încălzim puțin după care turnăm peste stratul de cremă de brânză.
Dăm tava înapoi la frigider pentru 15 minute, după care putem porționa și servi.
Savurați cu poftă! Poftă bună!