Ingrediente:
- 200 ml smântână
- 100 g piure de căpșuni
- 30 g zahăr
- 10 g amidon
- 10 ml suc de lămâie
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui blender, facem un piure de căpșuni.
2. Strecurăm piureul obținut.
3. Adăugăm zahărul, amidonul, piureul, sucul de lămâie și amestecăm foarte bine.
4. Punem piureul la fiert, pe foc mic, până la omogenizare. După, luăm vasul de pe foc, acoperim cu o folie alimentară și lăsăm compoziția la răcit.
5. Cu ajutorul unui mixer, batem smântâna pentru frișcă.
6. Adăugăm piureul și amestecăm foarte bine.
Folosiți crema. Ea este universală: puteți să o includeți în torturi și prăjituri, să o utilizați pentru decorarea lor (este foarte stabilă și își menține excelent forma) sau să o serviți ca desert individual.
Poftă bună!