No menu items!
More

    Caserolă din legume și carne tocată, la cuptor – Aveți nevoie de 2 dovlecei, 2 cartofi, 2 roșii, 400g carne tocată, smântână, cașcaval și condimente

    Ingrediente:

    • 2 dovlecei
    • 2 cartofi
    • 2 roșii
    • 400 g carne tocată
    • sare, piper negru măcinat
    • 2 linguri smântână
    • 150 g cașcaval

    Mod de preparare:

    1. Pentru început, condimentăm carnea după bunul plac.

    2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovleceii, cartofii și roșiile rondele.

    3. Pe fiecare felie de dovlecel, așezăm carne tocată. Pe deasupra, așezăm o felie de cartof și una de roșie.

    4. Așezăm pachețelele într-o tavă de copt, tapetată cu ulei.

    5. Pe deasupra, adăugăm smântâna și cașcavalul dat prin răzătoare. Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.

    Must read

    You might also likeRELATED
    Recommended to you