Rețetă pas cu pas – Brioșe moi, fine și delicioase (cu brânză dulce) – Rețetă rapidă, gata în doar 15 minute
Ingrediente necesare:
- 500 g brânză de vaci
- 4 ouă
- 1 linguriță praf de copt
- 4 linguri făină
- 1 /3 linguriță sare
- 2 lingurițe zahăr
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Punem brânza de vaci într-un bol. Adăugăm ouăle, sarea, zahărul și mixăm totul până la omogenizare, folosind blenderul vertical.
Adăugăm și făina cernută împreună cu praful de copt și omogenizăm. Ungem tava de brioșe cu unt și punem câte 1 lingură din compoziția cu brânză în fiecare formă. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 220 de grade pentru 15 minute. Brioșele sunt gata când se rumenesc frumos.
Savurați cu poftă! Poftă bună!