Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Ardei în vas yena, la cuptor (umpluți cu șuncă, cașcaval și roșii) – Ardei gustoși și savuroși, gata imediat
Ingrediente necesare:
- 2 ardei
- 1 ou
- 2 roșii
- 150 g șuncă
- 125 g ricotta
- Ulei de măsline
- 1 felie pâine
- 1 fir ceapă verde
- Pătrunjel verde
- Sare, piper, boia, usturoi granulat după gust
- 110 g cașcaval ras
Mod de preparare:
ADVERTISEMENT
Punem ricotta într-un bol. Adăugăm cubulețele de roșii și de șuncă, 50g cașcaval ras, rondelele de ceapă verde, pătrunjelul tocat, 1 ou, condimente, bucățelele de pâine și amestecăm foarte bine.
Tăiem ardeii în două și îi curățăm. Ungem tava cu ulei de măsline și punem în ea ardeii umpluți. Presărăm cașcaval ras deasupra și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 30-35 minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!