Conform postării medicului Adina Alberts pe pagina de Facebook, albastrul de metilen are efecte uimitoare în lupta cu COVID-19.

Iată și postarea integrală:

„ Pe 25 aprilie, așa după cum v-am informat deja, am avut o revelație în urma declarației președintelui SUA.

Bref: Donald Trump a spus într-o conferință că ar fi bine dacă în lupta cu SARS-CoV-2 am găsi o modalitatea de a ne injecta dezinfectant.

Afirmația lui a avut ecou, nu doar în presa internațională (ecou negativ și rizibil), ci și în mintea mea.

Mi-am amintit de bătrânul albastru de metilen, soluție care se încadrează în descrierea făcută de către președintele SUA și care a fost folosită cu succes în tratarea malariei, dar și a altor afecțiuni de tip toxic și infecțios.

Puțin sunt cei care NU au fost tratați în copilărie cu albastru de metilen pentru amigdalite virale și infecțioase, infecții urinare, răni etc.

E adevărat că o parte dintre cei care mi-au citit rândurile în urmă cu aproximativ o săptămână, au luat în râs informațiile furnizate de mine, aruncând în bătaia argumentelor că nu sunt „de specialitate”.

Ca medic primar chirurgie plastică am competența de a analiza această substanță și efectele sale, la fel ca oricare alt medic primar, din orice specialitate.

Revenind la cercetare, iată că deja au apărut mai multe personalități din lumea medicală care pun acum pe tavă studii concrete despre eficiența albastrului de metilen asupra SARS-CoV-2!

Vă voi prezenta două dintre aceste cercetări pe care eu le-am găsit ca fiind cele mai grăitoare și în asentiment cu propria-mi convingere.

Înainte de toate, vă spun că dacă se va putea sări peste bariera pe care o “impune” însuși costul acestui produs, fiind foarte ieftin, am putea avea un „vaccin” MÂINE!”

Nu peste 2 ani, nu peste 5, MÂINE! Adică chiar AZI!!”

În prima cercetare prezentată de Dr. A. Alberts, Dr. Deepak Golwalkar, un pneumolog din India, are numai cuvinte de laudă în ceea ce privește albastrul de metilen:

„Pneumolog fiind, în India, tratez pneumonii și alte afecțiuni respiratorii, inclusiv Tuberculoză, de mai bine de 40 de ani.

Am înregistrat un succes remarcabil în tratarea cu albastru de metilen (AM) a pacienților mei, succes dovedit prin dovezi atașate în comunicările mele științifice.

COVID-19 cauzează o hipoxie silențioasă în care deși pacienții au o saturație a oxigenului foarte mică, aceștia nu prezintă simptomele specifice, alarmate.”

„Când este folosit sublingual și nebulizat, AM contribuie uluitor la curățarea capilarelor alveolare.

Pacienții infectați cu SARS-CoV-2 au manifestări asemănătoare cu methemoglobinemia, iar AM este considerat un tratament de primă linie pentru această afecțiune.

Albastrul de metilen are, în plus, o acțiune antifibrotică puternică și acționează foarte rapid.

Așadar, având în vedere aceste date, albastrul de metilen poate fi folosit ca tratament în cazul oricărui pacient cu coronavirus, simptomatic sau asimptomatic, dar și ca tratament de prevenție pentru populația vulnerabilă.” – a mai spus Dr. D. Golwalkar.

Când Dr. A. Alberts l-a contactat pe pneumologul Dr. D. Golwalkar, acesta a mai spus, suplimentar față de articolul de pe internet, că folosește nebulizarea cu AM pentru pacienții cu boli pulmonare severe, de 14 ani, atașând radiografiile ale unui pacient, înainte și după tratamentul cu AM.

O altă cercetare prezentată de doctorul român prezintă studiul făcut de cercetătorii francezi Henry M., Summa M. , Patrick L și Schwatrz L, de la Universitatea Strasbourg / Institutul Le Bel, care au realizat un studiu pe 2.500 pacienți oncologici.

În studiul publicat, cercetătorii au notat următoarele:

„Raportăm cercetarea pe o corhotă de 2.500 de pacienți francezi tratați, pe lângă medicația oncologică, și cu AM.

Pe perioada epidemiei COVID-19, niciunul dintre participanți nu a contactat vreo boală de tip gripal.

Deși se poate considera că această reușită ar putea ține de șansă, e posibil ca AM să fi avut un rol de protecție împotriva infecției cu SARS-CoV-2.

Clorochina este un derivat din albastru de metilen, ambele având un puternic efect anti-viral și anti-inflamator”.

Cu aceste dovezi susține doctorul român cele declarate pe Facebook.

Aceste declarații capătă noi întăriri pe zi ce trece, din toate domeniile medicale.

Cu toate acestea, doctorul A. Alberts ne atrage atenția:

„Eu nu încurajez pe nimeni să ia tratament profilactic fără a consulta mai întâi un medic.

Întrebați-vă medicul dvs. de familie!

Intenția mea este ca informațiile de mai sus să devină atât de cunoscute, încât nimeni să nu le mai poată ignora!