Rețetă cu imagini, pas cu pas – Prăjitură turnată cu ciocolată – Se prepară din 600g făină, 300g făină, 200 ml ulei, 100g pudră de cacao, 15g praf de copt și…
Ingrediente necesare:
- 600 g făină
- 15 g praf de copt
- 300 g zahăr tos
- 100 g pudră de cacao
- 200 ml ulei
- 400 ml apă
Mod de preparare:
Cernem făina și praful de copt într-un bol adânc. Adăugăm zahărul, pudra de cacao și amestecăm bine. adăugăm uleiul, apa și omogenizăm, asigurând-ne că nu rămân cocoloașe în aluat.
Transferăm alatul astfel obținut într-o tavă de 26 cm tapetată cu hârtie de copt. Uniformizăm, dăm tava de masă de câteva ori după care o dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 40-50 minute.
Putem decora prăjitura cu ciocolată rasă, glazură de ciocolată sau după gust. Merge perfect alături de o cană de ceai.
Savurați cu poftă! Poftă bună!