Rețetă pas cu pas – Macaroane cu brânză dulce – Macaroane la cuptor – Rețetă simplă și rapidă, delicioasă și aromată
Ingrediente necesare:
- 450 g paste
- 450 g brânză de vaci
- 3-4 ouă
- 20 g unt
- 4 linguri zahăr tos
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Fierbem pastele al dente, urmând instrucțiunile de pe ambalaj și preîncălzim cuptorul. După ce pastele sunt gata, scurgem apa și trecem pastele sub jet de apă rece.
Spargem ouăle într-un bol, le batem bine cu furculița după care adăugăm 10 g unt topit, zahărul, 1 praf de sare, brânza de vaci și omogenizăm foarte bine. Adăugăm și pastele și amestecăm bine.
Ungem o tavă cu 10 g unt și turnăm compoziția de paste și brânză în ea. Dăm tava la cuptorul încins la temperatură mare pentru 30-40 de minute, până se formează o crustă aurie deasupra budincii.
Savurați cu poftă! Poftă bună!