Ingrediente:
- 3 gălbenușuri
- 3 albușuri
- 40 g zahăr pudră
- 10 g cacao
- 10 ml apă
- 40 g făină
- 1/2 linguriță praf de copt
Ingrediente:
- 300 ml lapte
- 80 g zahăr pudră
- 1 plic budincă de vanilie
- 80 g unt
- 500 g banane
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem gălbenușurile spumă. Adăugăm zahărul pudră. Albușurile le batem spumă. Apa o amestecăm cu pudra de cacao.
2. Amestecăm ingredientele menționate mai sus. Adăugăm făina, praful de copt și mixăm bine până la omogenizare. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.
3. Într-un vas, pregătim budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce s-a răcit, adăugăm untul și amestecăm bine.
4. După ce s-a răcit, acoperim blatul cu felii de banane. Adăugăm crema pregătită anterior iar la final decorăm cu frișcă și ciocolată.
Să o savurați cu drag! Poftă bună!