Rețetă cu imagini, explicată pas cu pas – Ruladă din carne tocată (umplută cu ou și cașcaval) – Aveți nevoie de 500g carne tocată, 3 ouă, 120g cașcaval și…
Ingrediente necesare:
- 500 g carne tocată
- 50 g pesmet
- Sare, piper și condimente după gust
- 3 ouă fierte
- 120 g cașcaval ras
- 200 ml apă
Mod de preparare:
Punem carnea tocată într-un bol, adăugăm sare, piper și condimente după gust. Amestecăm foarte bine. Tocăm mărunt ouăle fierte și dăm cașcavalul prin răzătoarea mare.
Împărțim carnea în 3 bucăți egale. Punem prima bucată de carne pe o bucată de hârtie de copt și formăm un dreptunghi. Punem un sfert din ouă și cașcaval peste carne și rulăm. Împachetăm rulada în hârtia de copt. procedăm la fel cu carnea rămasă.
Punem ruladele într-o tigaie, adăugăm 200 ml de apă și acoperim tigaia cu capac. Gătim timp de 15 minute pe ambele părți.
La final îndepărtăm hârtia de copt și putem servi.
Savurați cu poftă! Poftă bună!