Lămâia este plină de substanțe organice bioactive ce au un efect direct asupra sănătății tale. Consumul de lămâie revigorează organismul și ajută în tratamentul a numeroase afecțiuni, cum ar fi infectii ale gâtului, tulburări digestive, tulburări respiratorii, afectiuni cardiovasculare. Are capacitatea de a ameliora și febra. Lămâie este apreciată încă din antichitate pentru multitudinea de efecte terapeutice, fiind un fruct nelipsit din “magazia” medicinei naturiste. Beneficiile pentru sănătate ale lămâii au fost confirmate și științific.

Vrei să ai parte de o zi excelentă? Încearcă această băutură pe bază de lămâie, este complet naturală și-ți va oferi o mulțime de beneficii, precum și un surplus de energie ce ta va bine-dispune întreaga zi:

Ingrediente:
500 ml de apa
2 frunze de menta (daca vrei)
½ lamaie
Miere (dupa gust)

Preparare:
Taie lămâia în felii subțiri, adaugă-o în apă și așteaptă până fierbe, lăsând-o să fiarbă cam 3 minute. Pentru un miros plăcut, precum și pentru mai mai multe beneficii, poți adăuga 2 frunze de mentă. După ce se răcește (nu complet), băutura poate fi consumată. O poți îndulci și cu zahăr, dar este mult mai sănătos să folosești mierea. Dacă o consumi dimineața va substitui cafeaua, oferindu-ți aceeași energie.

Pe lângă efectul revigorant, această băutura îți va oferi o sumedenie de beneficii pentru sănătate. Iată câteva:

• Fortifica sistemul imunitar
• Stimuleaza digestia
• Elimina toxinele
• Ajuta contra racelii
• Stimuleaza metabolismul
• Ofera o respiratie proaspata

Încearcă să consumi această băutură zilnic, vei fi uimit de starea de bine pe care ți-o va oferi!