Ai stat până mai târziu seara trecută sau pur și simplu nu ai reușit să te odihnești așa cum ar fi trebuit? Dimineața observi cum și-au făcut apariția cearcănele și pungile de sub ochi. Nu ai timp pentru un machiaj cu acoperire mare, deci care e soluția? Este chiar foarte simplu. Folosește această metodă naturală pentru prima dată și vei fi uimită de rezultatele incredibil de rapide.

Nu mai ai nevoie de anticearcăn și alte produse cosmetice, după ce vei aplica remediul care îți diminuează pungile de sub ochi și cearcănele în mai puțin de 5 minute.

Ingredientul secret de care ai nevoie este ceaiul verde. Mai precis 4 pliculețe de ceai verde care se pun la fiert timp de 10-15 minute.

După ce ceaiul a fiert, se pune la răcit la temperatura camerei.
După ce s-a răcit bine se pune în recipiente pentru cuburi de gheață și se pune la congelator.

Îți recomandăm, pentru eficiență maximă și economie de timp, să pregătești de seară sau cu câteva zile înainte cuburile de gheață, pentru o aplicare mult mai rapidă.

Înainte de aplicare sub ochi, cuburile de gheață sunt clătite un pic cu apă rece.
Se pune pe zona de sub ochi și se masează ușor cu mișcări circulare. Astfel îmbunătățești circulația sângelui în acea zonă și pungile încep să se retragă de la sine, ca și cearcănele.

Poți repeta acest truc ori de câte ori ai nevoie, dar ai grijă ca cuburile de ceai să fie mereu proaspete. A nu se ține la congelator mai mult de 3 zile. Dacă vei aplica cu regularitate această metodă, în fiecare dimineață, vei observa că cearcănele vor dispărea complet, pielea rămânând mult mai fină și deschisă la culoare.

De ce funcționează această metodă?
Ceaiul verde conțină tanină, care ajută la reducerea umflăturilor și cafeina contractă vasele de sînge și reduce astfel zonele mai închise dat de cearcăne.