Te-ai gândit vreodată cum ar fi tratamentul cu botox? Nu mai este nevoie, deoarece am descoperit masca facială naturală cu efect de lifting și diminuare a ridurilor. Este remediul perfect de regenerare a pielii și de hidratare profundă.

Nu mai trebuie să te gândești cu groază la ace și injecții dureroase, pentru a avea un ten mereu tânăr. Această mască are numeroase proprietăți benefice, cum ar fi cele anti-rid, care îmbuntățesc aspectul pielii de la aplicare la aplicare.

Dintre toate remediile naturale anti-rid, acesta este cel care va da cele mai bune rezultate și de lungă durată. Pentru prepararea acestei măști ai nevoie de 4 ingrediente:
Pudră de cacao
Avocado
Scorțișoară
Miere

Pudra de cacao conține o cantitate mare de antioxidanți, un ingredient excelent pentru mărirea producției de colagen natural.

Avocado are cele mai bune ingrediente anti-îmbătrânire. Previne formarea ridurilor și le elimină, în timp, pe cele deja existente.

Scorțișoara este un ingredient incredibil, foarte benefic pentru piele. Uleiul esențial de scorțișoară acționează ca un adevărat tonic.

Mierea ajută la menținerea pielii catifelate și elastice, datorită cantității de uleiuri benefice, din compoziție.

Rețeta
Ai nevoie de:
3 linguri de pudră de cacao
1 bucată de avocado
1 linguriță de scorțișoară
2 lingurițe de miere

Cum se prepară și se aplică:
Se amestecă toate ingredientele într-un bol.
Se aplică mixtura pe față și se lasă să acționeze 25 de minute
Se clătește cu apă caldă.
Pentru cele mai bune rezultate, se aplică timp de cel puțin 2 săptămâni.