Medicii susțin că o bună condiție a ficatului este un factor esențial pentru o sănătate de fier. De aceea, procesul de detoxifere este atât de necesar organismului.

De cele mai multe ori, ficatul poate fi afectat de consumul de produse procesate, poluare, inactivitate fizică, consum de alcool, dietă slabă în nutrienți. Toate acestea conduc la acumularea de toxine și grăsime în corp.

Dacă vrei să stopezi acest proces, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să detoxifiezi ficatul. Este foarte simplu, prin consumul zilnic al acestei băuturi din 6 ingrediente naturale.

Această procedură de curățare a ficatului implică consumul de ingrediente ușor digerabile. Este o băutură foarte puternică, printr-un conținut ridicat de nutrienți, antioxidanți și electroliți.

Rețeta
Ai nevoie de:
O jumătate de lămâie
O jumătate de rădăcină de ghimbir
6 frunze de kale
1 țelină
3 morcovi
2 mere roșii

Mod de preparare
Ai nevoie de 8 minute.
Porții: 2-4.

Se pun toate ingredientele într-un storcător de fructe și se amestecă bine. Mai poți adăuga 1-2 căni cu apă pentru o amestecare mai bună.

Beneficii pentru sănătate:
Kale
Această plantă este bogată în clorofilă, ideală pentru eliminarea oxinelor din sânge și neutralizarea metalelor toxice, chimicalelor și pesticidelor.

Lămâia
Lămâia este bogată în vitamina C, care sintetizează toxinele în compuși, care mai departe pot fi absorbiți de apă, prin funcția ficatului.

Mere
Merele contribuie foarte mult la eliminarea toxinelor de la nivelului tractului digestiv.

Ghimbir
Ghimbirul este excelent în tratarea diferitelor afecțiuni digestive, precum constipația, balonarea sau flatulența.

Țelina și morcovii
Aceste legume sunt bogate în beta-caroten. Ceea ce înseamnă o mai bună stimulare naturală a ficatului.