Nu mai consuma aceste alimente cauzatoare de cancer! Efectele nocive asupra sănătății pot fi devastatoare! Descoperă lista cu 10 alimente toxice!

Sunt anumite alimente pe care le consumăm destul de des, dar fără să ne dăm seama de efectele nocive pe care pe le pot avea supra sănătății. Aici sunt incluse mai ales produsele procesate, cu un conținut ridicat de aditivi și substanțe cancerigene. Acestea dezechilibrează nivelul pH-ului din corp și creează un mediu ideal de formare a celulelor canceroase.

Acestea sunt cele 10 alimente de care ar trebui să ne ferim:

Margarina
Aceste aliment este bogat în grăsimi nesănătoase care sunt mult mai greu digerat de organism. Contribuie la creșterea nivelului de colesterol, blocând vasele de sânge. Inevitabil, ficatul are de suferit, nemaifiind capabil să elimine eficient toxinele.

Gogoșile
Au un conținut ridicat de zahăr rafinat, fâină albă și grăsimi saturate. Un consum regulat de gogoși poate duce în timp, la dezvoltarea bolilor cardiovasculare și diabet.

Sucuri carbogazoase
Aceste sucuri sunt pline de zahăr, cafeină și sulfiți, fiind extrem de toxice dacă sunt consumate zilnic, în cantități mari. În timp, pot fi afectate serios oasele și sănătatea pancreasului.

Supa la conservă
Acest aliment ar trebui evitat din cauza conținutului ridicat de sodiu. Acestea contribuie la retenția de apă, îngrășare, creșterea tensiunii arteriale și infarct.

Chispuri
Poate unele dintre cele mai toxice gustări de pe piață, chipsurile sunt pline de aditivi și substanțe cancerigene, contribuind la mărirea depozitelor de grăsime de pe corp și pe pereții vaselor de sânge.

Carnea procesată
Acest tip de aliment este bogat în sodiu, contribuind la creșterea acidității din corp. Poate duce la apariția obezității, diabetului și problemelor la colon.

Fast-food
Cred că suntem cu toții conștienți de efectele nocive ale acestui tip de mâncare. Chiar dacă este delicioasă, este și extrem de toxică. Plină de grăsimi saturate și sodiu duce la hipertensiune, afecțiuni ale inimii și sistemului circulator.

Zahăr rafinat
Zahărul rafinat contribuie la apariția prematură a diabetului și obezității. Cauzează în același timp, probleme digestive și de pancreas.

Făina albă
Făina procesată este lispită de fibre și afectează destul de serios nivelul de insulină din corp. Poate contribui la dezvoltarea obezității.

Lapte
Este bine să înlocuim laptele cu cele vegetale, de migdale, nuci sau cocos. Astfel evităm balonarea și bolile inflamatorii.