Vei obține un super-aliment dacă fierbi miere de albine cu scorțisoară! Preparatul te va uimi!

Mierea este un super-aliment, ale cărui beneficii pentru sănătate au fost observate și confirmate de către oamenii de știință. Conține zeci de substanțe bioactive ce îmbunătățesc în mod direct sănătatea!

Grecii antici afirmau că mierea este secretul din spatele nemuririi zeilor. Atunci când este consumată în combinaţie cu scorţişoara, un condiment de orgine asiatică cu efecte uluitoare asupra sănății (ce ar putea amelioara chiar și diabetul) mierea face miracole pentru sănătatea noastră.

Cumm se prepară amestecul de miere și scorțișoară fiartă?

Puneţi la fiert 100 de grame de miere şi adăugaţi o linguriţă de scorţişoară. După ce aţi amestecat ingredientele, lăsaţi amestecul să fiarbă încet, timp de 3 minute. Apoi, acest remediu este complet preparat. Să știi că, contrar opiniei generale, mierea nu devine toxică la temperaturi înalte, fiind constituită în mare parte din zahăr natural (care poate va suferi procesul de caramalizare, complet normal). Într-adevăr, unele enzime se pot distruge sub influența temperaturii crescute, dar în combinație cu scorțisoara este posibil să apară alți compuși super sănătoși. Așadar, stai liniștit, este mult mai toxică o simplă prăjitură în comparație cu mierea fiartă, ce nu prezintă efecte negative.

Uite ce beneficii vei obține:

– Tratează infecţiile biliare-beţi în fiecare zi un pahar cu apă caldă în care aţi lăsat să se dizolve o lingură din preparat.

– Scade colesterolul-luaţi câte o linguriţă din acest preparat în fiecare dimineaţă.

– Vindecă artrită-Într-o cană cu apă caldă, dizolvaţi o linguriţă din acest preparat şi beţi în fiecare zi în loc de cafeaua de dimineaţă.

– Scade probabilitatea apariţiei bolilor de inima-consumaţi după cină, o jumătate de linguriţă de preparat pentru a ajunge la efectele dorite.

– Tratează gripa şi răceala – într-o cană cu apă caldă lăsaţi să se dizolve o lingură din acest preparat şi beţi 3 căni pe zi din această băutură.

– Fortifică sistemul imunitar – indiferent de cantitatea consmata , rezultatele vor fi resimțite înca din prima zi.

– Te ajută să slăbești foarte mult! Consumă preparatul la mic dejun. Pentru prânz și cină, optează pentru carne slabă (pui, pește, carne) și legume sau salată. Uneori, poți mânca iaurt grecesc cu brânză de vaci, la cină, și ciorbă sau supă la prânz.