in

Iată câteva uleiuri esenţiale perfecte pentru sănătatea dumneavoastră

A fi pregătit trebuie să fie intenționat și cu un anumit scop. Nu se întâmplă pur şi simplu şi nu se întâmplă fără nici un pic de muncă îmbinată cu resurse, gând și timp. Dar ce primim înapoi? Ei bine, rambursarea este că, dacă va veni câteodată un dezastru, veți fi pregătiți și capabili să aveți grijă de familia dvs. și de voi înșivă. Este viața proprie în joc.

Gândiți-vă la nevoile de sănătate ale familiei dvs. și întrebați-vă următoarele lucruri …

1. Ce ați face dacă unul dintre copii dumneavoastră suferă un atac de astm și nu ați putut găsi inhalatorul?

2. Ce ați face dacă cineva din familia dvs. a dezvoltat o anumită infecție bacteriană și nu există ajutor medical disponibil?

3. Ce ați face în cazul unei dureri de dinți foarte pronunţată și nu aţi avea acces la un dentist?

4. Cum ați putea face față anxietății și stresului asociat unor dezastre naturale, crize economice sau dezastre provocate de om?

Toate aceste întrebări ne conduc la subiectul de astăzi al articolului. Suntem pe cale să vă prezentăm o mare listă de uleiuri esențiale care vă pot ajuta în situații de supraviețuire cu utilizări sugerate.
Uleiuri esenţiale pentru sănătate si supravieţuire

Lavandă:

Acest lucru este practic cuțitul elvețian al uleiurilor esențiale. Ameliorează insomnia, reduce stresul, vindecă tăieturile, mușcăturile de insecte, vânătăile, arsurile normale şi cele de soare. Este, de asemenea, un puternic antihistaminic care ajută la deprivarea de somn, inflamație, și scapă de păduchi. Este minunat pentru ameliorarea durerii de urechi, iritațiilor pielii și depresie. Lavanda este uleiul pe care ar trebui să îl ai în trusa de supraviețuire. De fapt, noi am fi ținut două sticle.

Lămâie:

Lămâia este bine cunoscută pentru proprietățile sale de curățare. Trebuie doar să adăugați câteva picături de lămâie în apă pentru a o purifica (acest lucru mi-a fost sugerat într-un seminar la care am participat, dar nu am nici o dovadă, totuși, într-o situație dificilă, aș face-o). Lămâia este excelentă pentru tratarea paraziților intestinali; Ea dizolvă petrochimicalele din corpul tău.

Acest fruct uimitor este, de asemenea, foarte eficient atunci când vine vorba de tratarea răcelii și gripei, îmbunătățește sistemul digestiv și activitatea ficatului, tratează gută, durerile de gât astfel este un antiseptic grozav.

Mentă:

Această plantă este eficientă împotriva problemelor digestive, a menstruației, a alergiilor, a greței și poate ajuta atunci când vine vorba de creșterea vigilenței, reducerea febrei, concentrarea și absorbția oxigenului. Lămâia este excelentă pentru dureri de cap și dureri musculare, de asemenea. Are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii și o puteți folosi pentru arsuri la stomac, răceli, colici și șocuri.

Oregano:

Oregano este eficient pentru tratarea infecțiilor cu drojdii și bacterii, ameliorează durerile articulare și de spate, inflamația, gripa și frigul, ucide aluniţele cutanate și negii și este foarte bună împotriva „piciorului atletului”(micozei). Acest condiment este de asemenea excelent pentru sănătatea gastrointestinală.

Melaleuca:

Acest ulei de plante poate fi folosit ca un unguent de prim ajutor, dar este de asemenea foarte util împotriva mușcăturilor de insecte, a iritațiilor pielii, a piciorului atletului (micozelor), a eczemelor și a psoriazisului. Melaleuca este de mare ajutor în funcția imună și sprijină împotriva agenților patogeni din sistemul respirator și gât.

Helichrysum:

Acest tip de ulei, poate fi folosit pentru vânătăi dureroase, entorse și umflături. Este, de asemenea, utilizat pentru tratarea șocului şi ajută la recuperarea oaselor rupte. Este benefic împotriva alergiilor, a virușilor și a infecțiilor. Helichrysum este excelent pentru tratarea rănilor, deoarece reduce durerea și accelerează vindecarea.

Smirnă:

Un bun antiseptic, potrivit pentru ameliorarea durerii și umflăturilor, vânătăilor și / sau rănilor cauzate de tăieturi. Smirna poate fi aplicată direct pe răni deschise. Stimulează, de asemenea, întregul sistem imunitar şi circulația sanguină astfel promovează regenerarea țesuturilor. Această plantă are proprietăți analgezice și astringente, ameliorează amigdalita / tuse și alte tipuri de infecții.

Usturoi:

Cu proprietățile sale analgezice și antibiotice, cățelul de usturoi poate ajuta atunci când vine vorba de ameliorarea durerilor de cap, a durerilor de dinți și a altor tipuri de durere. Poate fi folosit pentru a elimina infecțiile și toxinele din organism. Usuroiul poate contribui la ameliorarea constipației sau a greţei.

Tămâie:

Îmbunătățește alte efecte ale uleiurilor esențiale, ameliorează durerile de cap, reduce inflamația, susține recuperarea țesutului pielii, calmează hiperactivitatea, agitația și facilitează concentrarea minții și claritatea. Cu proprietățile sale regenerative, tămâia este un ulei esențial important în aproape orice fel de urgență.

Lămâiţa (Lemongrass)

Ameliorează crampele și mușchii inflamați, este un produs de curățare naturală, încălzește picioarele în timpul perioadelor reci și este eficace împotriva insectelor.

În concluzie

Mulți practicanți de medicină alternativă încurajează utilizarea uleiurilor esențiale pentru maladii minore, cum ar fi mușcăturile de insecte, rănile, tulburările digestive, durerile de cap, greața și multe altele.

Acest lucru nu este „doar un alt articol”. Vorbim despre utilizarea uleiurilor esențiale pure din flori și plante care sunt adaptate ecologic la natură. Este propria opinie că uleiurile esențiale vor deveni o linie de apărare foarte importantă care va asigura bunăstarea și sănătatea pe termen lung.

Un lucru minunat despre uleiurile esenţiale este faptul ca nu conţin acizi graşi care se pot altera . Mediul înconjurător al unui ulei esențial pur este prea aspru pentru ca orice bacterie să crească.

Cele mai multe uleiuri esenţiale pure probabil vor supraviețui mai mult decât mine şi dumneavoastră. Esența de plante pură nu are o perioadă de valabilitate, cu excepția uleiurilor esențiale de citrice, care ar trebui înlocuite în fiecare an. Acesta este un avantaj deosebit fără efecte secundare și, bineînțeles, unul economic!

Fii sigur, fii bine!

loading...

Detox-ul de 3 zile cu supă. Luptă împotriva inflamaţiei, grăsimii abdominale şi bolilor.

Dacă fumezi de mai mult de 5 ani această reţetă îţi va curăţa plămânii