Știai că poți să elimini kilograme de toxine din colon cu un suc natural simplu? Mixul de măr, ghimbir și lămâie face minuni pentru sănătate și buna funcționare a digestiei!

Elimină kilograme de toxine din colon și îmbunătățește digestia cu mixul de lămâie, măr și ghimbir! Este foarte simplu, natural și sigur! Efecte garantate de la prima administrare!

Acestă detoxifiere fulger va reuși să elimine într-o zi kilograme de toxine din colon, foarte simplu și natural. Nu mai ai nevoie de tratamente complicate sau dureroase pentru a curăța eficient tot organismul.

Este bine de știut că un colon curat implică de la sine o digestie normală, fără balonare sau constipație. În plus, este un remediu ideal pentru toți care are se află în perioada postului și doresc să grăbească procesul de slăbire.

Cel mai bine este să consumi acest remediu dimineața, înainte de micul dejun. Apoi se repetă înainte de prânz și cină.
În acest timp este bine să te axezi pe o alimentație bazată pe fructe și legume. Bea foarte multă apă pentru a grăbi eliminarea toxinelor.

Rețeta
Ai nevoie de:
½ ceașcă de suc de mere
2 linguri de suc de lămâie
1 linguriță de suc de ghimbir
½ linguriță de sare de mare
½ cană de apă caldă

Mod de preparare:
Într-un pahar înalt se amestecă toate ingredientele. Ghimbirul va preveni balonarea și va elimina toxinele. Lămâia acționează ca un purificator natural.

Atenție! Nu este recomandat pentru femei însărcinate, diabetici sau toți cei care au alergie la unul sau mai multe ingrediente din mixtură!