in

Dacă fumezi de mai mult de 5 ani această reţetă îţi va curăţa plămânii

Indiferent dacă fumezi sau nu, problemele pulmonare sunt frecvente. Cu toate acestea, problemele pulmonare sunt mai rele la fumători, datorită plămânilor afectați.

Fumatul este unul dintre cele mai rele obiceiuri care ucide oameni de orice vârsta, iar acest lucru a devenit foarte răspândit.

Fiecare colț șoptește cât de periculos este tutunul, iar acest obicei periculos pentru sănătate cu siguranţă îi ține pe doctori ocupați. Fumatul afectează fiecare celulă din corp și inhibă funcțiile vitale ale corpului.

Este extrem de agresiv pentru plămâni, iar oamenii de ştiinţă susţin că acesta este principalul motiv pentru dezvoltarea celulelor canceroase anormale. În plus, cele mai frecvente probleme respiratorii, cum ar fi bronșita și astmul, sunt strâns legate de fumat .

Experții în domeniul sănătății sugerează că fumătorii iau remedii naturale la domiciliu pentru a reduce efectul nociv al fumului de țigară .

Vă oferim 2 rețete foarte eficiente, de curățare pulmonară pentru acasă, de care vor beneficia fumătorii încăpățânați, în special cei care fumează de peste 5 ani.

Rețetă naturală de curățare a plămânilor

Ingrediente:
• 2 lingurițe turmeric
• Rădăcină de ghimbir (o bucată mică)
• 1 litru de apă
• 400 de grame de usturoi, curățate și tocate
• 250 g pulbere de stevia

Mod de preparare:

Încălziți-vă apa într-o oală de dimensiuni medii. Adăugați 250 de grame de stevia pulbere, iar odată ce lichidul fierbe, adăugați restul ingredientelor. Fierbeţi la o temperatură mai mică pentru încă 5 minute și opriți flacăra. Se lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei apoi se transferă remediul într-un borcan și se păstrează în frigider.

Dozare

Luați 2 linguri de remediu pentru curățarea pulmonară dimineața înainte de a mânca sau a bea ceva și 2 linguri după cină în fiecare zi.

Ingrediente:

• 1 kg de măcriş
• 2 căni de curmale
• 4 căni de apă

Mod de preparare:

Puneţi ingredientele în oală la foc scăzut. Când începe să fiarbă, reduceţi căldura şi gătiţi timp de cel puţin 4 ore. Dacă suprafaţa „supei” creează spumă îndepărtaţi-o cu o lingură. După ce supa este gata condimentaţi-o după preferinţele dumneavoastră.

Această supă este foarte apetisantă. Se poate servi cu orez sau alte suplimente.

Este important să gătiţi supa după reţetă. După 4 ore supa va ajunge la textura dorită şi va fi hrănitoare şi de ajutor la detoxifierea plămânilor.

loading...

Iată câteva uleiuri esenţiale perfecte pentru sănătatea dumneavoastră

Iată o salată cu dovlecei şi maioneză perfectă pentru vara aceasta