Descoperă ce se întâmplă cu stomacul după ce bei un pahar de suc de țelină în fiecare zi, timp de 1 lună. Iată care sunt principalele schimbări care au loc la nivelul organismului:

Digestie mai ușoară și mai multă energie
Obiceiul de a bea suc de țelină în fiecare zi permite ca mâncarea să fie digerată mult mai bine și rapid. Acidul din stomac este necesar pentru descompunerea mâncării, iar conținutul natural de sodiu al țelinei încurajează producția de acid gastric. Mai departe, s-a îmbunătățit funcționarea ficatului, fără acumularea continuă de toxine.

Pierderea în greutate
Sucul de țelină este cel care rezolvă una dintre cele mai întâlnite probleme digestive și anume, balonarea. Ca un diuretic eficient, țelina contribuie la eliminarea toxinelor din corp, reducând balonarea abdominală și edemul. Cu o digestie care funcționează corect se evită astfel formarea și acumularea de gaze.

Reducerea poftei de dulciuri
Un sistem digestiv care funcționează corect descompune corect alimentele, permițând organismului să absoarbă mult mai bine toți nutrienții. Astfel, dispare automat pofta de dulciuri și alte alimente nesănătoase, din moment ce corpul își preia toți nutrienții de care are nevoie, fără a mai simți lipsuri sau deficiențe.

Un sistem nervos puternic
Un nivel normal de acid în stomac înseamnă mai multe proteine care au fost reduse la amino acizi. Astfel, la nivelul creierului s-au putut transmite o serie de mesaje chimice benefice, care contribuie la o mai bună concentrare și nivel de energie.

Reducerea nivelului de stres
Sistemul digestiv merge perfect, corpul este curățat de toxine, de unde rezultă un nivel mai mic al stresului din fiecare zi. După ce bei un pahar de suc de țelină în fiecare zi, se induce o stare de calm și relaxare care te ajută să-ți controlezi mai bine emoțiile și organismul, în situații tensionate.

Numeroși cercetători au denumit sucul de țelinp drept unul dintre cele mai puternice și benefice sucuri din lume. Oricine are parte de o serie de avantaje, dacă bea cu regularitate acest suc. Cantitatea ridicată de luteolină și poliacetilenă conferă proprietăți anti-inflamatorii, care alături de beneficiile de hidratare și alcalinizare, detoxifică în profunzime organismul. Electroliții de potasiu ajută la recuperarea rapidă a organismului, hormonii stresului fiind bine controlați, pentru o stare de bine și un somn liniștit.