Vezi ce trebuie să faci în fiecare zi pentru un corp detoxifiat și mereu în formă! 6 sfaturi esențiale de purificare a organismului și de creștere a rezistenței la boli!

Aceste metode de detoxifere zilnică reprezintă secretul unui organism sănătos, cu un sistem imunitar puternic, metabolism normal și echilibrul funcțiilor tuturor organelor. Metodele prezentate azi sunt foarte simple și pot fi realizate în comfortul casei tale.

Evitarea produselor cosmetice din comerț și optarea pentru produse naturale, fără pericol de toxine. Prin aplicarea unei creme care are în compoziție anumite substanțe chimice nocive, acestea sunt absorbite rapid și ajung în sânge. Prin acumularea acestora, se ajunge la blocaje la nivelul arterelor și un proces lent de curățare a organismului.

Exfolierea cu o perie din fibre naturale este esențială înainte de dușul zilnic. Astfel, elimini toate celulele moarte din piele și aceasta devine mult mai catifelată. În același timp este stimulat și sistemul circulator.

Optați pentru apă filtrată pentru consum sau prepararea de mâncăruri.

Mișcare și exerciții fizice zilnice. Prin transpirație se elimină o mare parte din toxine și activitatea metabolică este îmbunătățită.

Nu depozitați mâncarea sau băuturile în recipiente de plastic. Atunci când acest tip de material este încălzit, se degajă anumite substanțe chimice foarte nocive pentru corpul uman. Mai bine optați pentru vase din ceramică sau sticlă.

Baie relaxantă cu sarea Epsom sau sulfatul de magneziu. Este ingredientul recomandat de specialiști pentru o detoxifiere rapidă și o relazare totală a corpului.