Cuișoarele au fost folosite de mii de ani, fiind unul dintre cele mai apreciate condimente, atât pentru aroma pe care o imprimă alimentelor cât și pentru excepționalele beneficii aduse sănătății, cum ar fi eliminarea completă a paraziților și stimularea sitemului imunitar.
Semințele de in sunt foarte bogate în substanțe nutritive, precum proteine de înaltă calitate. Acestea conțin și numeroși compuși indispensabili organismului uman, precum vitaminele și mineralele. Toate într-o forma relativ facil de absorbit!

Numeroşi experţi afirmă că depozitele de grăsime ale organismului sunt doar o formă de stoca energia! Dacă știi să folosești corect această energie, grăsimea va dispărea (acest principiu stă la baza eficacității sportului când vine vorba de slăbit). 

Dar organismul mai are și alte modalități de a stoca energie, cum ar fi sub forma glicogenului. Trebuie să îi “indici” să ardă grăsimea pentru a obține energia, cu glicogenul!

Dacă vrei să scapi de grăsimi, trebuie să schimbi modul în care organismul tău folosește depozitele de energie. 

O altă problemă de sănătate sunt paraziții intestinali, ce ar putea apărea din cauza stresului prelungit, care provoacă o nevoie de hrană permanentă, mai ales o nevoie de dulce. Prea mult dulce ar putea cauza creșterea nivelului de mucus din stomac și intestine, creând astfel un mediu propice paraziților, dar pentru bacterii şi fungi. Nu este recomandat să apelezi la medicamente, mai ales atunci când există o metodă naturală și eficientă de a scăpa de aceștia.
Uite o rețetă ce îți va ajuta organismul scape de paraziți, dar va favoriza și arderea depozitelor de grăsime: 

De ce ai nevoie: 

10 g de cuişoare uscate 
100 g seminţe de în 

Cum se prepară: 

Pisaţi cuisoarele şi seminţele de in, laolaltă, până obțineți o pudră. Puteți folosi în acest scop și un blender, vă va ușura munca și veți obține un produs mai bun.

Cum se utilizează: 
Consumați 2 linguri din această pudră dimineața, împreună cu un pahar de apă sau o puteți integra cumva în micul dejun (o puteți pune într-un iaurt, spre exemplu). Luați acest remediu 3 zile consecutiv, apoi faceți pauză 3 zile. Repetați procedeiul timp de o lună.

Veți începe să simțiți efectul benefic mai repede de o lună, dar la final vă veți simți mai bine și mai sănătos, corpul dvs. scăpând de paraziți (dacă a fost infestat). Ați putea observa și dispariția grăsimii inestetice, dar este recomandat să practicați si sport.