Morcovii reprezintă o sursă excelentă de sănătate, fiind bogați în betacaroten (un puternic antioxidant ce neutralizează radicalii liberi, compuși ce favorizează aparația cancerului), vitamine (cum ar fi vitamina A) și o mulțime de alți nutrienți indispensabili unui organism sănătos.

În cele ce urmează, vă prezentăm cazul Annei Cameron, este o scriitoare americană care în anul 2005 şi-a pierdut soţul bolnav de cancer, în 2012 fiind și ea diagnosticată cu cancer de colon.
După ce a avut loc prima intervenție chirurgicală, femeia a refuzat să urmeze chimioterapia, afirmând că se simte bine. Însa, la un control ulterior, femeia a primit o veste șocantă: cancerul se extinsele și la plămâni.

Ann, în căutarea disperată a unui tratament pentru cumplita boală, a găsit pe internet povestea lui Ralph Kalley, un bărbat ce susține că a tratat cancerul de piele cu ajutorul sucului de morcovi. Motivată, femeia s-a hotărât să încerce, începând să consume zilnic aproximativ 2 litri de suc de morcovi.

Starea ei a început să se îmbunătățească, iar după 8 luni de la începutul acestui tratament, prezentându-se la control, doctorii au constatat că tumorile încep să se reducă în dimensiuni. După alte 6 luni, femeia parcă nu suferise de cancer.

Totuși, în cazul celor suferinzi de cancer, noi recomandăm respectarea sfaturilor medicale și urmarea tratamentului corespunzător, pe lângă urmarea unui tratament naturist ce va susține organismul în lupta cu boala.

Sucul de morcovi promovează sănătatea, furnizând organismului nutrienții necesari, fiind și deosebit de util pentru cei care țin dietă.