in

Zucchini copt cu usturoi și lămâie

Simplă, dar în același timp o rețetă foarte delicioasă de zucchini copt.

Cuptorul permite să-și păstreze aroma, completând-o cu usturoi și lămâie.

Acești zucchini se vor potrivi perfect ca garnitură sau ca un fel de mâncare de post.

Timp de preparare: 50 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 3 bucăți, 156 kcal/bucată

Ingrediente

  • 3 zucchini
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper negru măcinat

Cum se prepară?

Încălziți cuptorul la 200 grade. Spălați zucchini, tăiați-i codițele din ambele părți și apoi în jumătate.

Faceți cu cuțitul niște tăieturi în formă de cruciuliță.

Acoperiți tava pentru copt cu folie de aluminiu. Puneți zucchini cu tăietura în sus.

Presărați cu sare și piper și usturoi tăiat mărunt.

Turnați peste fiecare ulei de măsline și suc de lămâie.

Coaceți aproximativ 30-40 de minute până sunt pregătite.

Zucchini trebuie să fie moi.
Serviți imediat.

Sursa: Natasha’s kitchen

loading...

Pârjoale din găină și cărniță de porc

Pârjoale din carne de pui și ciuperci. Vă veți linge degetele pentru cât sunt de gustoase