in

Somon cu avocado și mango. Cina perfectă în stil tropical

Astăzi la cină avem pește în stil tropical.

Este o mâncare foarte colorată, se combină perfect cu orezul și se pregătește foarte rapid.

Timp de preparare: 30 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 4 porții, 366 kcal/porția

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 2 mango
  • 1 ardei
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 2 linguri de coriandru
  • 350 de grame de file de somon
  • 1 lingură de unt
  • sare
  • piper măcinat cayenne

Cum se prepară?

Pregătim sosul salsa. Mangoul, avocadoul și ardeiul îl tăiem cubulețe.

Adăugăm coriandru mărunțit, miere, suc de lime și amestecăm foarte bine.

Condimentați cu sare după gust și lăsați la o parte. Fileul de somon (eu am 4 bucăți) îl presărăm cu sare și piper pe ambele părți.

Într-o tigaie mare, la foc mediu, încălzim untul.

Prăjim peștele pe ambele părți aproximativ 4 minute.

La servire, turnați în plus suc de lime și sosul salsa pregătit.

Sursa: Lovely little kitchen

loading...

Carne de porc cu cartofi și usturoi la cuptor

Salată cu ruccola, măr și avocado