in

Sendviș cu zmeură și ciocolată

O combinație uluitoare de fructe proaspete, ciocolată topită și un pic de cremă de brânză.
Pâinea crocantă completează armonios gustul.
Acest sendviș va fi perfect pentru mic dejun sau un desert ușurel.
Timp de preparare: 15 minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 4 porții, 379 kcal/porție
Ingrediente

  • O jumătate de pahar de mascarpone
  • 1 lingură zahăr
  • 1 linguriță de esență de vanilie
  • 8 bucăți de pâine albă
  • 1 pahar și o treime de zmeură
  • 50 de grame de ciocolată albă
  • 2 linguri de unt
  • Zahăr pudră
  • Sare
  • Două treimi de pahar de gem

Cum se prepară?
Într-un bol nu prea mare, amestecați mascarponele, zahărul și vanilia.
Tăiați pâinea felii subțiri, mai puțin de un cm în grosime.
Ungeți patru felii de pâine uniform cu cremă de brânză.
Punem deasupra zmeura și presărăm cu ciocolată rasă.
Acoperim cu feliile rămase și le presăm bine. Într-o tigaie mare, la temperatură medie spre mare, topiți untul.
Prăjiți sendvișurile pe ambele părți până la o culoare auriu-cafenie.
În acest timp, ciocolată trebuie să se topească.
Presărați cu zahăr pudră și serviți cât sunt fierbinți!
Sursa: Driscolls

Limonadă din zmeură și mentă – băutura perfectă în orice zi

Salată din citrice cu dressing de avocado. Pe cât de colorată, pe atât de sănătoasă!