in

Sandvici de pui cu sos pesto

În această rețetă, bagheta crocantă în combinație cu fileul de găină, se transformă într-un sandvici delicios și sățios.

Sosul pesto pregătit în casă îi oferă un gust deosebit, iar roșiile împrospătează gustul.

Timp de preparare: 10 minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 4 bucăți, 867 kcal/bucată

Ingrediente

  • 3 bucăți file de pui
  • un sfert de pahar cu iaurt
  • 1 baghetă de pâine
  • 2 pahare de rucola
  • 2 roșii
  • 200 de grame mozarella
  • 1 pahar de busuioc
  • 3 căței de usturoi
  • 3 linguri de alune
  • o treime de pahar parmezan
  • o treime de pahar ulei de măsline
  • sare
  • piper negru măcinat

Cum se prepară?

Pentru sosul pesto, amestecați busuiocul, usturoiul, alunele și parmezanul.

Amestecați până la omogenizare cu ajutorul blenderului, adăugați sare și piper după gust.

Adăugați periodic ulei de măsline și amestecați bine.

Fileul de găină îl fierbeți și mărunțiți bine. Puteți folosi blenderul.

Amestecați carnea cu jumătate de pahar de sos pesto cu iaurt. Adăugați sare și piper după gust.
Tăiați bagheta în 4 părți.

Tăiați bucățile de baghetă transversal și pregătit sandviciul.

Începem cu un strat de rucola, apoi roșiile feliate subțire, apoi bucățele de mozarella și terminăm cu fileul de găină.
Se servește imediat.

Sursa: Damn delicious

loading...

Ridiche coaptă. O rețetă deosebită și delicioasă!

Chec cu pere