in

Salată cu ruccola, măr și avocado

În această salată, mărul crocant și ruccola se combină perfect cu avocadoul fin și cremos.

Sosul îi oferă o aromă deosebită.

Săptămâna trecută noi l-am pregătit de două ori și planificăm și săptămâna aceasta.

Timp de preparare: 10 minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 2 porții, 513 kcal/porția

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 5 pahare de ruccola
  • 1 măr
  • 50 de grame de brânză feta
  • Un sfert de pahar de sos de soia
  • Un sfert de pahar de suc de lime
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • Sare
  • Piper negru măcinat

Cum se prepară?

Într-un bol mediu, amestecați sosul de soia, sucul de lime, uleiul de măsline și ceapa tăiată mărunt.
Condimentați cu sare și piper și amestecați bine.

Tăiați avocadoul și mărul în felii subțiri, iar brânza feta în cubulețe.

Puteți adăuga și brânză cu mucegai, se va potrivi foarte bine lângă celelalte ingrediente.

Împărțiți ingredientele în 2 farfurii și turnați 2 linguri de sos deasupra.
Serviți imediat.

Păstrați sosul rămas în frigider până la o săptămână, pentru că astfel mai puteți pregăti încă o porție de această salată fermecătoare.

Sursa: Pickled plum

loading...

Somon cu avocado și mango. Cina perfectă în stil tropical

Paste cu carne de pui, lămâie și miere. O cină rapidă în 20 minute