in

Salată Caprese cu avocado

Vă propun să completăm rețeta clasică cu felii de avocado și ruccola.
Ele sunt bogate în vitamine și, după părerea mea, gustul salatei are de câștigat.
Timp de preparare: 10 minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 2 porții, 627 kcal/porția
Ingrediente

  • 2 roșii
  • 4 pahare de ruccola
  • 150 de grame de mozarella
  • 1 avocado
  • 4 crenguțe de busuioc
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 3 lingurițe de oțet balsamic
  • 1 linguriță de miere
  • sare
  • piper negru măcinat

Cum se prepară?
Tăiem rondele roșiile și cașcavalul.
Feliem avocadoul. Punem într-un bol ruccola, cașcavalul, roșiile și avocadoul.
Presărați deasupra frunzulițe de busuioc.
În alt bol, amestecați ulei, miere și oțet.
Adăugați sare și piper după gust.
Turnăm sosul rezultat peste salată și amestecăm bine.
Se servește imediat!
Sursa: Foodie crush

File de curcan la cuptor

Mousse din zmeură și ciocolată albă