in

Ridiche coaptă. O rețetă deosebită și delicioasă!

Ați gustat ridiche coaptă?

Dacă nu, atunci trebuie urgent să gustați.

Va fi foarte moale iar la gust seamănă cu napii.
Gustul amar dispare, și apare o dulceață ușoară.

Timp de preparare: 30 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 4 porții, 125 kcal/porția

Ingrediente

  • 500 de grame ridiche
  • 2 linguri și jumătate de ulei de măsline
  • jumătate de lămâie
  • sare
  • piper

Cum se prepară?

Spălați ridichea, tăiați codițele lungi, tăiați-le în jumătăți și puneți-le într-un bol.
Încălziți cuptorul la 190 grade.

Stoarceți lămâia deasupra ridichii, adăugați uleiul de măsline, sarea și piperul după gust.
Amestecați foarte bine.

Acoperiți tava cu hârtie pentru copt.

Puneți pe ea ridichii într-un strat și coaceți aproximativ 20-25 minute, până când marginile vor fi aurii, iar legumele vor fi moi.

Mai adăugați niște condimente, dacă este necesar, și presărați coajă rasă de lămâie.

Sursa: Spoon fork bacon

loading...

Foietaj simplu cu caise. Perfecte pentru un ceai sau o cafea!

Sandvici de pui cu sos pesto