in

Paste cu carne de pui, lămâie și miere. O cină rapidă în 20 minute

Folosind această rețetă, pastele vor fi pregătite în 20 minute.
Sunt suculente, au o nuanță aprinsă și sunt un pic dulci.
Mierea și lămâia se combină minunat împreună.
 
Timp de preparare: 20 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 4 porții, 691 kcal/porția
Ingrediente

  • 250 de grame de paste
  • O jumătate de pahar de miere
  • 1 pahar de făină
  • 1 pahar de suc de lămâie
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de oțet de mere
  • 4 bucăți de piept de pui
  • sare
  • piper negru măcinat
  • cimbru

Cum se prepară?
Într-un bol mediu, amestecați mierea, sucul de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline, un pic de cimbru, sare și piper negru după gust.
Tăiați fileul de pui bucățele.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, încălziți o lingură de ulei de măsline și prăjiți puiul până se rumenește frumos, amestecând periodic.
Puneți focul la intensitate medie și adăugați cu grijă sosul.
Înăbușiți puiul încă 5 minute, până este pregătit, și apoi stingeți focul.
Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie, apoi adăugați-le la pui.
Amestecați bine și serviți imediat, nu înainte de a orna cu felii de lămâie.
Sursa: Averie cooks

Salată cu ruccola, măr și avocado

Sos de mere