in

Pârjoale din găină și cărniță de porc

Pârjoalele după această rețetă sunt foarte suculente și delicioase.

Eu prefer să le fac nu foarte mari, aproximativ de mărimea perișoarelor.

Va fi delicios dacă le veți servi cu piure de cartofi.

Timp de preparare: 40 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 6 porții, 338 kcal/porția

Ingrediente

  • 450 de grame de carne de porc
  • 450 de grame de carne de găină
  • 1 ou
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 ceapă verde
  • 2 bucăți de pâine albă
  • sare
  • piper negru măcinat
  • pesmeți
  • ulei de floarea-soarelui

Cum se prepară?

Mărunțiți ceapa în blender. Mărunțiți pâinea fără coajă, până devine numai firimituri.
Trebuie să aveți aproximativ o jumătate de pahar.

Amestecați toată carnea tocată, oul, maioneza, ceapa, firimiturile de pâine și adăugați sare și piper după gust.
Adăugați o lingură de apă dacă credeți că amestecul este prea uscat.

Formați bile nu foarte mari, de aproximativ 3 cm în diametru și turtiți-le ușor.
Tăvăliți-le prin pesmeți.

Într-o tigaie mare, încălziți uleiul, ca să acopere fundul tigăii.

Prăjiți pârjoalele până sunt gata, întorcându-le de câteva ori în procesul prăjirii.
Ca să vedeți dacă sunt gata, puteți să vă orientați după culoare.

Puneți-le pe un prosop de bucătărie, să se scurgă excesul de grăsime, iar apoi pot fi servite.

Sursa: Natasha’s kitchen

loading...

Cocktail din vișine și whisky

Zucchini copt cu usturoi și lămâie