in

Pârjoale din carne de pui și ciuperci. Vă veți linge degetele pentru cât sunt de gustoase

După această rețetă veți obține pârjoale suculente și gustoase.

Sunt mai sănătoase decât pârjoalele obișnuite.

Vor fi și mai gustoase dacă le serviți alături de piure de cartofi și castraveți marinați.

Timp de preparare: 30 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 18 bucăți, 61 kcal/bucată

Ingrediente

  • 500 de grame de carne tocată de găină
  • 500 de grame de ciuperci
  • 1 ceapă albă
  • 2 ouă
  • 1 bucată de pâine albă
  • făină
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper negru măcinat

Cum se prepară?

Tăiați ciupercile în bucăți și prăjiți-le în ulei până capătă o culoare aurie.
Apoi mărunțiți ciupercile și ceapa în blender.

Adăugați la ele carnea tocată, oul, sare și piper după gust.

Mărunțiți pâinea în firimituri cu ajutorul blenderului (trebuie să aveți aproximativ jumătate de pahar) și adăugați la carnea tocată.

Amestecați totul foarte bine.

Formați pârjoale nu prea mari cu mâinile ude și tăvăliți-le prin făină.

Încălziți 2-3 linguri de ulei într-o tigaie.

Puneți pârjoalele în tigaie și prăjiți-le cu capac pe ambele părți până se rumenesc frumos.

Mie mi-a luat aproximativ 4 minute pentru o parte și 2-3 minute pe a doua parte.
Se servesc fierbinți.

Sursa: Natasha’s kitchen

loading...

Zucchini copt cu usturoi și lămâie

Smoothie de caise. Doză de energie și vitamine pentru întreaga zi!