in

Orez cu frișcă și căpșuni

O combinație delicioasă de orez, frișcă și căpșuni aromate.

Aș putea mânca în fiecare dimineață această specialitate, iar migdalele adaugă acestui fel de mâncare o notă de aromă nemaipomenită.

Timp de preparare: 30 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 4 porții, 348 kcal/porție

Ingrediente

  • 200 de grame de orez
  • 120 de mililitri de frișcă (35% grăsime)
  • 250 grame căpșuni
  • 3 linguri de zahăr
  • fulgi de migdalele

Cum se prepară?

Orezul se pregătește conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Căpșunile se spală, se îndepărtează cozile și se pun într-un castron unde se pisează cu ajutorul unei furculițe.

Într-un bol separat bateți frișca cu zahăr până când aceasta devine mai groasă și mai pufoasă.

Adăugați jumătate din cantitatea de căpșuni și amestecați ușor.

Turnați orezul în boluri, puneți amestecul de cremă deasupra și turnați căpșunile rămase.

Dacă vreți, puteți presăra cu fulgi de migdale prăjiți și se decorează cu fructe de pădure proaspete.

Se servește cald.

Sursa: Beas cook book

loading...

Salată de roșii, castraveți și avocado. Sănătos, frumos, delicios și plin de vitamine!

Jeleu de căpșuni stratificat. Un desert frumos și extraordinar de delicios