in

„Minune cu Brânză” – este un deliciu și are foarte puțină făină, o rețetă perfectă pentru weekend

Minune cu Brânză – este un deliciu și are foarte puțină făină, perfectă pentru Sărbători – Cu foarte multă brânză și fructe deshidratate, nu există prăjitură mai fermecătoare! Dacă vă doriți un desert gustos și sănătos, trebuie să încercați această rețetă minune. Puteți pune chiar și fructe proaspete sau bucăți de ciocolată în aluat.

Ingrediente:

  • 1 kg brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 4 linguri făină
  • 3 linguri zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • Un praf de sare
  • Jumătate de plic de praf de copt
  • 150 g fructe deshidratate

Cum se prepară?

Punem brânza într-un vas, apoi adăugăm ouăle, zahărul, zahărul vanilat, făina și praful de copt. Amestecăm totul. Fructele deshidratate le tăiem dacă sunt prea mari și amestecăm cu compoziția de brânză.

Tapetam o tavă cu unt, presărăm cu făină, apoi punem toată compoziția mai sus pregătită. Coacem la 180 de grade, aproximativ 50 de minute. Când pe deasupra prinde o crustă maronie, putem opri cuptorul.

Lăsăm să se răcească, apoi răsturnăm prăjitura din tavă și feliem.

Dacă adori un hamburger bine făcut, dar savurezi acest preparat din ce în ce mai rar, deoarece vrei să mănânci sănătos, această rețetă este exact ce căutai. Carnea de curcan este o sursă sănătoasă de proteine, o carnă mai slabă, care se potrivește de minune cu brânza feta și roșii. Este ușor de realizat și poate fi servit la o masă de prânz sau cină.

Rețeta Surpriză – Burgeri cu carne de curcan și brânză feta

Ingrediente

  • 4 kg carne tocată de curcan
  • 2 căței de usturoi
  • ½ cană pesmet
  • 1 cană brânză feta
  • ¼ cană roșii tocate
  • 2 linguri pătrunjel
  • 2 linguri oregano
  • Sare și piper după gust

Topping

  • 6 chifle de burgeri
  • Frunze de salată
  • Roșii tăiate felii
  • ½ cană ciuperci
  • Linguri unt
  • 1 cană ciuperci
  • 2 linguri capere
  • 1 linguriță coajă de lămâie
  • 1 linguriță suc de lămâie

Cum se prepară această rețetă?

Se preîncălzește grătarul la maxim 10 minute. Într-un castron mare, combinați ingredientele de burger și amestecați bine. Se pune burgerii pe grătar la foc mediu, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru alimentar indică în centru 74 ° C.

Între timp, într-o tigaie se topește untul la foc mediu și se călesc ciupercile. Se adaugă caperele, coaja și sucul de lămâie. Se mai călesc 5 minute. Se pun burgerii pe chifle.

Se asezonează cu amestec de salată, roșii și ciuperci.

Serviți cu tzatziki. Poftă bună!

loading...

Care sunt beneficiile consumului zilnic de miere cu nuci? Efectele sunt imediate

Costă doar 1 leu și dezinfectează baia mai bine ca oricare altă soluție din comerț