in

Fursecuri cu Nutella

Vă propun să încercați să pregătiți niște fursecuri nemaipomenite umplute cu Nutella.

Ele au un gust de ciocolată cu nucă extraordinar, iar dimensiunile mici le fac foarte practice, deoarece pot fi mâncate dintr-o singură îmbucătură!

Timp de preparare: 45 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 36 de porții, 101 kcal/porție

Ingrediente

  • 1 pahar și o treime de făină
  • O treime de pahar de amidon de porumb
  • O jumătate de linguriță de praf de copt
  • Un sfert de linguriță de sare
  • 170 de grame de unt
  • Două treimi de pahar de zahăr
  • 1 linguriță de esență de vanilie
  • O jumătate de pahar de Nutella

Cum se prepară?

Se încălzește cuptorul până la 180 de grade și se acoperă două forme de copt cu hârtie de copt.
Într-un castron mic amestecați făina, amidonul, praful de copt și sarea.

Într-un bol separat, cu un mixer, bateți împreună zahărul și untul moale până la o consistență omogenă aproximativ 3-4 minute.

Adăugați esența de vanilie. Reduceți viteza mixerului și adăugați lent amestecul de făină.
Se amestecă până la omogenizare.

Din aluatul obținut formați niște bile mici de dimensiunile unei lingurițe și puneți-le pe tăvile pregătite la o distanță de câțiva centimetri una de alta.

Presați ușor cu o furculiță biluțele pentru a contura biscuiții.

Coaceți biscuiții pe rafturile superioare și inferioare ale cuptorului timp de aproximativ 15 minute, apoi schimbați locurile tăvilor între ele și mai coaceți aproximativ 15 minute.

Fursecurile coapte trebuie să aibă o culoare puțin aurie.
Răciți-le complet.

Ungeți o jumătate din biscuiți cu Nutella pe partea plată și apoi acoperiți-i cu biscuiții rămași.
Poftă mare!

Sursa: Once upon a chef

loading...

Pui cu ciuperci în sos de bere

Salată festivă din 3 ingrediente și maioneză