in

Foietaj simplu cu caise. Perfecte pentru un ceai sau o cafea!

Acest foietaj crocant la exterior și suculent în interior are un gust extraordinar.

Ele se pregătesc din ingrediente gata preparate, astfel vă economisește timp de petrecut în bucătărie.

Pentru a le pregăti, veți avea nevoie de aproximativ 10 minute, toate celelalte le va face cuptorul.

Timp de preparare: 40 de minute
Dificultate: Rețeta poate fi pregătită și de începători
Cantitatea obținută: 16 bucăți, 195 kcal/bucata

Ingrediente

  • 500 de grame aluat foietaj
  • 1 pahar de cremă fiartă
  • 8 bucăți de caise conservate
  • un ou

Cum se prepară?

Încălziți cuptorul la 180 grade.
Aluatul pregătit, tăiați-l în formă triunghiulară.

Dacă aveți aluat din magazin, nu uitați înainte de a-l pregăti să-l dezghețați.

Eu prefer să împart aluatul în 8 pătrate, apoi să îl tai în formă triunghiulară.

Puneți câte o linguriță de cremă fiartă în centrul fiecărui triunghi, deasupra puneți jumate din caise, cu tăietura în jos, apoi uniți colțurile între ele.

Ungeți foietajul cu ou și aranjați-l pe o tavă, unsă în prealabil cu unt sau acoperită cu hârtie de copt.
Le coaceți până capătă o culoare aurie, aproximativ 25-30 minute.

Sursa: A mummy too

loading...

Smoothie de caise. Doză de energie și vitamine pentru întreaga zi!

Ridiche coaptă. O rețetă deosebită și delicioasă!