in

Au fost așa de bune încât musafirii au terminat toată tava: rar mănânci așa desert delicios

Cubulețe pline de ciocolată: au fost așa de bune încât musafirii au terminat toată tava – rar mănânci așa desert delicios; pentru a prepara această prăjitură plină de ciocolată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahar
  • 10 grame de ciocolată topită
  • două linguri de făini
  • 12 grame praf de copt

Pentru a prepara crema:

  • 12 grame zahăr
  • 3 gălbenușuri
  • un ou
  • 15 grame margarină
  • 20 grame de zahăr vanilinat
  • 30 ml lapte

Cum se prepară?

  1. Bate bine galbenusurile cu zahar, apoi adauga praful de copt, faina si ciocolata topita. Omogenizeaza foarte bine.
  2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, transfera compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute.
  3. Intre timp pune restul ingredientelor intr-un ibric, la foc potrivit, si amesteca in ele (cu exceptia margarinei).
  4. Dupa ce crema s-a intarit, ia-o de pe foc si incorporeaza margarina ea, cu un tel sau cu mixerul.
  5. Scoate blatul din cuptor, lasa-l la racit, dupa care injumatateste-l pe lungime.
  6. Intinde jumatate din crema pe primul blat, acopera cu al doilea, blat, pune restul de crema, apoi decoreaza cu ciocolata data pe razatoare.
  7. Baga prajitura in frigider in jur de 1-2 ore inainte de a o servi.

Rețeta Surpriză: Nu mă mai satur de prăjiturica asta de post cu ciocolată
Super ușor de pregătit și imposibil să nu vă placă

Un desert usor de realizat si foarte delicios, reteta de prajitura cu ciocolata fara lapte si ou este ideala atunci cand nu vrei sa renunti la o mica placere in timpul postului.

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 300 g caju
  • 60 g e cacao
  • 150 ml sirop de artar
  • 60 ml ulei de cocos
  • esență de vanilie, după gust
  • 30 ml zeamă de lămâie
  • sare, după gust
  • 170 ml apă
  • miere, opțional
  • fructe, opțional

Cum se prepară?

Pui toate ingredientele intr-un blender si mixexi incepand cu o viteza mica si ajungand treptat la cea mai rapida, pana cand amestecul devine omogen si se transforma intr-o pasta.

Torni continutul intr-o tava si lasi la congelator cateva ore, in functie de cat de tare vrei sa iasa prajitura. Tai o felie si lasi restul la rece, deoarece se topeste foarte usor. Servesti cu miere si fructe pe deasupra, daca doresti.

loading...

Se face repede, cu minimum de efort, din ingrediente ieftine: simplitate delicioasă pe care nu vei regreta că ai făcut-o

Cel mai bun truc pentru albirea lenjeriei intime – va fi ca nouă, folosind doar 3 ingrediente