in

7 lucruri pe care doar femeile care au născut le înțeleg cu adevărat

Sigur stii expresia „daca n-ai copii, n-ai de unde sa stii cum e”. Ei bine, desi de multe ori nu e valabila, in aceste 7 situatii garantat n-ai de unde sa stii cum e, altfel decat din propria experienta.

Chiar uiți durerile

Cum altfel sa fie femeile capabile sa treaca prin aceeasi experienta de mai multe ori? Imediat dupa nastere, nu te mai intereseaza ca esti obosita cum n-ai fost in viata ta, ca inca mai doare. Nu mai stii de neplacerile din ultimele 9 luni, nu mai stii de nimic.

Amintirile care raman din toata experienta sunt cele placute, iar de departe cea in care bebe iti este dat in brate e prima in top.

În timpul travaliului îți dispare orice pudoare

Daca pana atunci te ingrijorai ca vei fi in sala de nasteri si vei fi expusa oricui ar fi trecut prin incapere, cand durerile travaliului te lovesc, nu te mai intereseaza catusi de putin cine te vede.

Niciodată nu te-a obsedat mai tare bătaia inimii

Inca de la prima ecografie, astepti acea bataie a inimii cu sufletul la gura. Bineinteles, odata ce nasti, obsesia nu se incheie aici. Il vei asculta cum respira si vei vrea sa-i simti inimioara cum bate cat de des poti.

Nu mai dai doi bani pe modă

Mai ales daca ai fost nevoita sa nasti prin cezariana, dar nu numai, vei alege cele mai comode haine, indiferent daca pare ca te-a imbracat cineva cu furca. Vei cauta sa alegi haine cat mai fine si delicate cu pielea ta sensibila, iar pentru asta nu are nimeni voie sa te critice.

Afli că se poate dormi în orice poziție

Daca pana sa ramai insarcinata aveai probleme sa adormi, nu puteai sa o faci decat daca stateai intr-un anume fel, pe o anume parte a patului, ei bine, vesti bune!

Odata ce devii mama, somnul are o singura regula: cand poti, pe unde poti. Vei atipi langa patut, in cada si ocazional pe toaleta, cel putin in primele zile.

Alăptarea nu-i treabă ușoară

Parea ca alte mame o fac atat de usor, nu? Mai ales prima data, ai parte de un intreg proces ce nu e neaparat placut si care poate fi chiar frustrant pentru mame.

Mersul la baie poate fi un coșmar

La scurt timp dupa nastere ti-ai dorit sa faci orice, numai sa nu te duci la baie, nu-i asa? Indiferent daca ai nascut prin cezariana sau natural, excursia la baie e dureroasa. Din fericire insa, cel mai probabil medicii iti prescriu un laxativ care sa iti usureze din dureri.

Sursă: baby.unica.ro și andreilaslau.ro

loading...

Horoscopul pe 3 luni: ce ne-au pregătit astrele pentru următoarele 90 de zile?

Care sunt alimentele care dau peste cap sănătatea pielii și nivelul hormonilor?