in ,

Cum poți să dai jos 4 kg într-o singură săptămână? Iată 5 pași simpli

Dacă vrei să dai jos 4 kilograme într-o săptămână, atunci trebuie să urmezi acest plan unic de dietă. Chiar dacă pierderea în greutate se va datora eliminării excesului de apă din organism, va fi eliminată și o mare parte din țesutul adipos din corp. Acest fapt se datorează efectului de reducere al nivelului de insulină.
Reducerea nivelului de insulină va contribui la eliminarea excesului de sodiu, care va duce la scăderea retenției de apă.

Iată cei 5 pași simpli pentru o dietă perfectă

1. Mănâncă mai puțini carbohidrați și mai multe proteine slabe

Poți da jos câteva kilograme bune dacă vei urma o dietă slabă în carbohidrați timp de numai câteva zile. În plus, ai grijă să consumi alimente bogate în proteine pentru a reduce apetitul și a accelera metabolismul. Elimină carbohidrații și zaharurile din alimentație timp de 1 săptămână. Înlocuiește aceste alimente cu legume slabe în carbohidrați, ouă, carne slabă și pește.

2. Evită produsele procesate și fast-food

Atunci când încerci să slăbești rapid, poate fi de ajutor o dietă bazată pe alimente integrale. Acestea oferă o senzație de sațietate mult mai mare și te fac să consumi mai puține calorii pe parcursul zilei. De asemenea, optează pentru legume și fructe proaspete, gătite un pic la aburi sau fierte.

3. Redu consumul de calorii prin urmarea acestor pași

Numără caloriile: cântărește și înregistrează toate alimentele pe care le mănânci. Te poți folosi de nenumăratele aplicații de pe telefon care țin evidența caloriilor.

  • Mănâncă numai mesele principale ale zilei: elimină din dietă gustările și evită să mai mănânci ceva după cină.
  • Renunță la condimente: elimină condimentele dense în calorii, în special sosurile.
  • Accent pe legume: umple farfuria cu legume și limitează consumul de amidon și grăsimi saturate.
  • Alege proteine slabe precum puiul, curcanul sau peștele.
  • Elimină sucurile din dieta zilnică: optează pentru apă, ceai sau cafea.

4. Menține un ritm activ

Pentru a arde caloriile și a pierde mai mult în greutate, poți crește nivelul activităților fizice din timpul zilei. Contează foarte mult cât de activ ești în timpul în care nu mergi la sală sau la alergat. Poți alege să mergi pe jos până la magazinul din apropierea casei, să cureți casa, să alegi scările în loc de lift etc.

5. Sfaturi pentru reducerea retenției de apă

  • Extractul de păpădie este ideal pentru eliminarea fluidelor în exces din organism.
  • Bea cafea: este una dintre cele mai bogate surse de cafeină. Studiile arată că aceasta poate să ardă mult mai multe grăsimi și să elimine excesul de apă. Evită alimentele la care ai intoleranță, pentru a reduce din balonare și retenția de apă.

Rețetă pentru cel mai bun tort cu nucă – crema este pur și simplu delicioasă

Pancreasul, organ vital – care sunt cele 8 simptome și semne ale unui pancreas bolnav?