Astăzi îți vom prezenta poate cea mai simplă și sigură metodă de detoxifiere, care e cu siguranță pe placul tuturor. Nu este vorba de nimic complicat, ci de o simplă salată, extrem de nutritivă și delicioasă. Este modul natural perfect prin care întregul organism este curățat în profunzime de toate toxinele și substanțele nocive.

Este o salată ușoară, care poate fi consumată la micul dejun și prânz, cu efecte benefice asupra întregii stări de sănătate. Se prepară foarte simplu și într-un timp scurt.

Beneficiile ingredientelor:
Varza roșie are un conținut ridicat de antioxidanți și acționează ca un agent anti-inflamator. Antioxidanții au capacitatea de a elimina radicalii liberi din corp, prevenind distrugerile produse de aceștia în corp.

Varza roșie este cunoscută pentru proprietățile excepționale atunci când vine vorba de slăbit. Acest fapt se datorează abilității de creștere a nivelului de leptină (suprimara apetitului) și a adiponectinei (arderea grăsimilor).

Dincolo de conținutul de fibre și apă, varza roșie este bogată în minerale esențiale, inclusiv zinc, cupru, seleniu, calciu, fier, mangan, magneziu, potasiu și fosfor. În plus conține o serie întreaga de vitamine, printre care vitamina A, B6, K, C, acid folic, fibre dietetice și riboflavină.

Această salată delicioasă cu valori nutriționale importante este ideală, pentru cei care doresc să ardă mai rapid grăsimea și să dea jos acele câteva kilograme în plus. Este indicat să consumați această salată de 2 ori pe zi până când obții rezultatele dorite.

Rețeta
Ingrediente:
½ varză roșie
1 ceapă verde
1 morcov

Dressing pentru salată:
1 linguriță de oțet de mere
1 linguriță de ulei de măsline
Un strop de sare de Himalaya.

Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele tăiate fâșii subțiri.
Se combină și ingredientele pentru dressing, și se amestecă apoi toată compoziția cu salata.