Acest exfoliant natural va intinereste celulele pielii, elimina celulita si vergeturile! Iata reteta! Aplicati pe piele acest EXFOLIANT NATURAL din ingrediente naturale! Elimina celulita si vergeturile!

Produsele cosmetice pentru exfolierea pielii in mod normal, contin elemente abrazive, care sunt esentiale pentru exfolierea pielii. Scopul principal al exfolierii este sa eliminam celulele moarte ale pielii.

Exfolierea stimuleaza, de asemenea, circulatia si ajuta celulele pielii sa reintinereasca. De aceea, pielea devine foarte buna dupa astfel de tratamente.

Acest lucru simplu ca exfoliantul natural de mai jos nu curata numai pielea moarta, dar, de asemenea, indeparteaza vergeturile cauzate de celulita. Principalele componente sunt zaharul si sarea. In afara de faptul ca este usor de facut, acest tratament exfoliant este, de asemenea, foarte popular, deoarece puteti scapa de vergeturi si celulita acasa, fara a fi nevoie sa platiti pentru tratamente anti-celulita scumpe.

Metoda:
– 250g de sare de mare
– 250g de zahar
– 100-150ml ulei de palmier

Daca nu aveti ulei de palmier, puteti folosi ulei de masline ca o alternativa. Sarea de mare contine cantitati mai mari de iod si micro-elemente care contribuie la regenerarea pielii, deci este foarte recomandat sa folositi acest tip de sare.

Indicatii:
– Pentru a obtine o pasta groasa ca un gel, se amesteca toate ingredientele bine. Lasati amestecul sa stea timp de o jumatate de ora si apoi se amesteca din nou bine. Exfoliantul pentru piele este gata de utilizare!

– Aplicati amestecul pe partile problematice ale pielii, masand cu miscari circulare timp de 2-3 minute. Se repeta tratamentul in fiecare noapte inainte de dus.

– Dupa ce ati curatat bine pielea, se spala cu apa calda. Apoi uscati-o si aplicati crema hidratanta sau lotiune de corp.

Folositi zilnic acest exfoliant. In mai putin de o luna de utilizare zilnica veti vedea cum vergeturile si celulita incep sa dispara. Nu intrerupeti tratamentul daca observati primele rezultate pozitive, deoarece o utilizare continua va poate ajuta sa scapati complet de celulita si de vergeturi.