Există un set de exerciții ce s-au dovedit foarte utile pentru a pierde în greutate, contribuind la echilibrarea metabolismului, curățând sângele de toxine și îmbunătățind sistemul endocrin. De asemenea, au un efect foarte benefic și asupra aparatului respirator. Încearcă sa faci astfel de exerciții timp de 20-30 de min zilnic, sunt simple și necesită un timp redus.
Care sunt aceste exerciții ce te vor ajuta să slăbești fără a urma o dietă strictă:

Exercititul 1 – stând în picioare:

Depărtați-vă picioarele, apoi îndoiţi unul din picioare şi puneţi talpa acestuia pe coapa celuilalt… Ridicaţi mâinile sus şi împreunaţi-va palmele deasupra capului, apoi încercați să îndepărtaţi genunchii în lateral cât de mult puteţi. Trebuie să staţi timp de 30 de secunde în această poziţie, iar apoi repetaţi exerciţiul şi pe celălalt picior.

Exerciţiul 2 – stând întinși pe saltea:

Cu picioarele întinsă în față, întindeţi mâinile în spate şi sprijiniţi-va în ele pe saltea, ridicându-vă pelvisul cât de mult puteţi, în aşa fel încât degetele de la picioare să atingă salteaua. Este recomandat să practicaţi acest exerciţiu timp de cel puţin 3 minute.

Exerciţiul 3 – stând în picoare :

Faceți un pas mare înainte cu piciorul drept, lăsaţi-va în jos cât de tare puteţi şi ridicaţi-vă mâinile sus şi împreunaţi-le.Trebuie să staţi 30 de secunde în această poziţie , iar apoi repetaţi şi cu celălalt picior acest exerciţiu.

Exerciţiul 4 – stând pe saltea:

Faceţi acest exerciţiu stând cu genunchii îndoiţi, pe saltea. Ridicaţi pelvisul cât mai mult, în timp ce va sprijiniţi pe mâinile poziţionate în spate. Repetați acest exerciţiu de cel puțin 15-20 de ori.

Exerciţiul 5 – stând pe saltea:

Încrucișați-vă picioarele şi puneți-vă mâinile pe abdomen, în timp ce ţineţi spatele drept. Bombați la maxim abdomenul, în timp ce inspirați pe gură, iar apoi expirați pe nas, trăgând abdomenul. Faceţi acest exerciţiu de cel puţin 10 ori, iar apoi accelerăţi ritmul în mod treptat.

Încercați aceste exerciții și vă veți convinge de efectul benefic pe care-l vor avea asupra sănătății dvs., mai ales asupra kilogramelor suplimentare.