Acest mic truc de dimineata va ajuta sa dati jos toate kilogramele acumulate in timp! Excesul de grasime de pe burta este o problema de estetica si de sanatate des intalnita care afecteaza atat barbati, cat si femei. Daca nu aveti timp sa faceti exercitii fizice sau sa urmati un regim alimentar strict, acest lucru este ceea ce puteti face.

Nutritionistii recomanda ca micul dejun este cea mai importanta masa din dieta, care nu ar trebui sa fie evitata. Daca va intrebati ce ar trebui sa includa micul dejun, astfel incat acesta sa reduca in mod eficient dimensiunea taliei, raspunsul nu poate fi mai simplu – oua.
Conform unui alt studiu din 2008, ouale sunt extrem de benefice pentru arderea excesului de grasime de pe burta, deoarece acestea sunt bogate in proteine. Iar micul dejun ar trebui sa contina o multime de proteine ​​pentru a va mentine satula pana la pranz.

Cea mai mica cantitate de proteine ​​pe care ar trebui s-o consumati la micul dejun este de 20 de grame, asta este cantitatea recomandata de expertii in domeniul sanatatii. Si, in cazul in care nu ati stiut, un singur ou contine 6 grame de proteine.

Ce trebuie sa faceti?
Micul dejun perfect care contine o multime de proteine ​​si putine calorii presupune fierberea unui ou. Daca doriti ca sa va pregatiti o masa rapida echilibrata care va va oferi numeroase beneficii pentru sanatate, fierbeti un ou si combinati-l cu un mar. Oul si merele au 80 de calorii. Aceasta combinatie este extrem de benefica pentru sanatate, deoarece ofera doar putine calorii, dar o multime de nutrienti, printre care o concentratie mare de proteine, care va ajuta sa scapati de poftele nesanatoase.

Sursa: Online Sanatate Central